0
Heleen Schrijvershof
Achter de schermen Basics Fotografie Instellingen Licht

Achter de schermen bij een fotoshoot bij het Land van Ooit

Eigenlijk wilde ik al een hele poos shooten bij het Land van Ooit, maar elke keer kwam het er niet van. Het is niet naast de deur, ik had geen oppas of ik moest juist op tijd weer thuis zijn voor als de school uit was.

Afgelopen vrijdag had ik een shoot afspraak staan met Robin, m’n schoonzusje en het was hartstikke mooi weer. Waarom gaan we niet naar het Land van Ooit? We hebben dan wel geen oppas, maar dat moet vast goed komen. De jongens zullen heus geen gekke dingen doen zoals op een hele hoge trap naar boven klimmen of deze dag uitkiezen om uit te proberen wat een brandnetel precies doet, toch?

Robin -3

Robin -7

Robin -11

Robin -12

Robin -17

Robin -18

Meer weten?

Wil je nu eindelijk je camera eens onder controle krijgen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Hier heb ik al mijn tips op een rijtje gezet.

Wil je gelijk aan de slag of meer weten? Hieronder vind je een boek vol tips voor als je begint met fotograferen, een poster om je camera instellingen in één oogopslag op terug te zien, een online en persoonlijke workshop en natuurlijk kun je me alles vragen over jouw fotoshoot.

 

 

16 Shares

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply