0
Heleen Schrijvershof
Heleen Schrijvershof
Basics Fotografie Ideeën

Waarom 2016 (wél) een awesome jaar was: de tofste fotoshoots en meest gelezen blogposts

Heb jij dat ook? Dat als je kijkt naar een nieuw jaar je vooral kijkt naar de dingen die volgend jaar nóg beter moeten. De doelen die je wilt bereiken en wat er misschien niet zo heel goed ging. Voor mij werkt het super motiverend om niet alleen te kijken naar wat beter kan, maar ook wat er al heel goed gaat. Als ik even gedemotiveerd ben werkt dankbaarheid voor dingen die er nu zijn ook super. Daarom laat ik je mijn highlights van 2016 zien: natuurlijk de tofste fotoshoots en de meest gelezen blogposts.

In 2016 heb ik heel veel supertoffe fotoshoots gedaan en dit waren mijn favoriete foto’s van het jaar:

De meest gelezen blogposts 

Eén van m’n meest gelezen blogposts of all time en ook dit jaar weer: Wat is een goede camera om te bloggen?

Daarna geen blogpost maar (en dit vind ik echt heel vet) deze pagina met gratis tips. Als ik een fotografie tutorial maak komt er in de gratis tips bibliotheek een schema, checklist of stappenplan te staan die je kunt downloaden om zo ook echt aan de slag te gaan met de tips uit de blogpost.

Een kijkje in de bibliotheek vind je hier:

En toegang tot deze extra’s krijg je dus via deze pagina

Ook nog steeds super populair is deze blogpost over poseren voor mannen. Dat deze post zo populair zou worden had ik niet verwacht en vind ik echt super tof.

Ook de pagina met alles over het boek: Fotografie voor niet nerds is nog steeds één  van de best bezochte pagina’s:

En jullie willen ook van alles weten over je diafragma en wat dat te maken heeft met je scherptediepte:

En je ISO waarde: 

Een nieuwe favoriet dit jaar: de workshop: Maak een feestje van elke fotoshoot. Hier ben ik heel erg blij mee omdat dit echt een project was waar heel veel mensen iets aan zouden hebben. + een bonustip: heb je interesse in het boek Fotografie voor niet nerds en deze workshop? Het boek krijg je bij de workshop. Hier lees je er alles over

Heb je de workshop gekocht? Module 4 staat sinds gisteren online….

Het is natuurlijk super cheesy, maar zonder jou zou ik geen favoriete fotoshoots hebben en zouden m’n blogposts niet gelezen worden. Ik wil je bij deze dus nog een keer super bedanken dat jij elke keer de tijd neemt om hier een kijkje te nemen en fotoshoots en workshops te boeken. Jullie maken mijn werk zo super leuk.

Heb je vragen over fotoshoots, workshops of over fotografie in het algemeen? Stuur me gerust een berichtje, want vragen beantwoorden vind ik één van de leukste dingen die ik hier kan doen.

♥ Liefs Heleen

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply