0
Heleen Schrijvershof
Achter de schermen bij een fotoshoot op een simpele locatie.
Achter de schermen Fotografie

Achter de schermen bij een fotoshoot op een simpele locatie.

Deze week laat ik je de fotoshoot met Lani zien die we schoten in Numansdorp. Ik vind het altijd heel leuk om te laten zien dat je niet perse heel ingewikkelde locaties nodig hebt om mooie foto’s te maken.

Numansdorp is een dorp bij mij in de buurt – in de Hoeksche Waard – ongeveer 20 minuten van Rotterdam en Dordrecht af. Het is zo’n typisch, klein, gezellig dorpje waar niet perse heel veel gebeurd. Maar je kunt er dus wel een toffe fotoshoot plannen. Kijk met me mee

Meer weten?

Wil je nu eindelijk je camera eens onder controle krijgen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Hier heb ik al mijn tips op een rijtje gezet.

Wil je gelijk aan de slag of meer weten? Hieronder vind je een boek vol tips voor als je begint met fotograferen, een poster om je camera instellingen in één oogopslag op terug te zien, een online en persoonlijke workshop en natuurlijk kun je me alles vragen over jouw fotoshoot.

Zin om te binge-watchen? Hier vind je nog meer achter de schermen video’s van de afgelopen tijd.

29 Shares

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply