0
Heleen Schrijvershof
ISO waarde

Je kennis bijspijkeren in een 1 op 1 workshop? Dat kan. Krijg je camera onder controle en leer wat jij moet weten om mooie foto’s te maken. Misschien wil je gewoon betere privé foto’s leren maken of heb je foto’s nodig voor je webshop of blog.

Waar je wilt beginnen ligt uiteraard helemaal aan jouw persoonlijke situatie. We gaan daarom kijken naar waar jij je foto’s voor gaat gebruiken, wat jij mooi vind, wat je al weet en waar je wilt uitkomen. Voor de workshop begint bespreken we al deze dingen uitgebreid zodat we goed voorbereid aan de workshop beginnen. Zo haal je alles uit de workshop wat erin zit.

Voor deze workshops werk ik vaak op locatie. Ik kan naar jouw winkel komen of we kiezen een toffe plek uit om samen te shooten. We zetten de onderwerpen in die je ook daadwerkelijk wilt gaan fotograferen. Of dit nu vintage meubels zijn of een verliefd koppel.

Na de workshop krijg je een samenvatting van wat we hebben besproken en krijg je nog een aantal tips op papier die voor jou van toepassing zijn.

Een persoonlijke workshop begint vanaf €175. Eventuele reiskosten of andere persoonlijke aanpassingen bespreken we altijd van tevoren zodat je weet waar je op uitkomt.

Wil je graag een workshop boeken? Lees hier wat je kunt verwachten

Stap 1: Stuur me een -uiteraard vrijblijvend- berichtje  via de het contactformulier hieronder of via de Whatsapp knop. Hierin kun je me vertellen wat je van plan bent & vragen stellen. Of gewoon: ik wil mooie foto’s leren maken, maar ik heb nog geen idee hoe ik dat moet aanpakken.

Stap 2: Houd je email in de gaten. Ik stuur je een mailtje met een paar vragen waardoor ik erachter kom wat je precies wilt leren en waardoor ik jou beter leer kennen.

Stap 3: Beantwoord de vragen uit het mailtje, maak het zo gek of juist zo simpel als jij wilt. De haalbaarheid bekijken we later wel.

Stap 4: Jij krijgt van mij een mailtje waarin ik jouw ideeën met die van mij combineer en zet alle praktische info op rijtje voor een fantastische workshop.

Stap 5: Als alles helemaal duidelijk is en we precies weten wat jij uit je workshop wilt halen is het tijd om een datum te plannen.

    Naam

    Emailadres

    Onderwerp

    Bericht

    2 Shares