0
Heleen Schrijvershof
Fotografie Voor fotografen

Nieuw boek in de shop: Fotoshoots organiseren voor fotografen

Zou het niet fijn zijn als je achteraf net zo enthousiast bent over je shoots als vooraf? Dat je het gevoel hebt dat je goed voorbereid aan een shoot begint en, wat er ook gebeurd, in ieder geval een plan hebt van hoe je dingen gaat aanpakken?

Dat je klanten jou serieus nemen, dingen zelfs aan je durven overlaten én met ideeën aankomen waar je echt iets mee kunt. Dat je na de shoot een mailtje krijgt dat je klant het niet alleen heel gezellig heeft gehad, maar zich ook echt op z’n gemak voelde en heel benieuwd is naar de resultaten.

Voor wie is dit boek bedoeld?

* Fotografen die net beginnen met fotoshoots en vanaf het begin gelijk een goede start willen maken of

* Fotografen die al een tijdje bezig zijn, hun technische skills prima onder de knie hebben, maar een systeem missen om zo efficiënt mogelijk een echt toffe shoot neer te zetten.

Dit kun je van het boek verwachten:

Leer van mijn fouten, op jouw manier

Omdat jouw studio en shoots er anders uitzien dan die van mij en omdat jij waarschijnlijk ook heel anders in elkaar zit dan ik, ga je je eigen systeem bouwen.

Je wordt niet van de ene op de andere dag de fotograaf die je graag wilt zijn. Maar: een systeem bouwen dat voor jou werkt zorgt ervoor dat je:

  • Minder stress hebt omdat je weet wat je doet
  • Je je altijd goed voorbereid voelt
  • Heel makkelijk nee kunt zeggen tegen shoots en mensen die niet bij je passen (zonder schuldgevoel of spijt)
  • Je focust op de dingen die jij goed kunt en daarin dus steeds beter wordt
  • Nooit iets belangrijks vergeet
  • Begrijpt wat voor jou belangrijk is en wat je links kunt laten liggen

We gaan kijken naar hoe je je fotoshoot voorbereid, waar je tijdens je fotoshoot op let en hoe je een flow kunt creëren na je fotoshoot.

Wat weet je als het boek hebt gelezen?

Aan het einde van dit boek heb je niet alleen info gehad over welke dingen voor, tijdens en na de fotoshoot zo belangrijk zijn. Je gaat vooral ook je eigen systeem samenstellen. Je gaat voor jezelf kijken wat nu precies op jouw situatie van toepassing is. Je hebt een plan dat bij jou past en die jij kunt toepassen in elke situatie.

 

24 Shares

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply