0
Heleen Schrijvershof
Fotografie Nabewerking

Heel makkelijk zwart wit foto’s maken in Canva

Hoe maak je nu precies mooie zwart wit foto’s als je geen Lightroom of Photoshop hebt?

Die vraag werd me na deze aflevering een paar keer gesteld. Vandaag laat ik je zien hoe je met Canva goede zwart wit foto’s kunt maken.

Deze post bewaren om ‘m later (nog eens) te bekijken? Pin dan de bovenste foto op je fotografie bord op Pinterest:

 

 

0 Shares

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Babs
  17 juni 2016 at 09:58

  Ik ken canva, maar deze opties heb ik nooit bekeken. Leuk!

  • Reply
   Heleen
   17 juni 2016 at 14:39

   Ze zitten ook een beetje verborgen inderdaad. Veel plezier ermee!

 • Reply
  Bella
  30 mei 2017 at 13:30

  Misschien laat, maar ik moet het wel zien als recent anders zou je het hier niet laten staan. Wist je dat Canva er niet is voor Android? Nee dus, alleen voor iPhone en alien skin is er helemaal niet meer. Maar het gaat hier om commerciële doeleinden zie ik.

  • Reply
   Heleen
   30 mei 2017 at 18:01

   Hey Bella, ik begrijp niet helemaal wat je bedoeld. Canva is er inderdaad helaas (nog) niet voor Android. Ik gebruik altijd gewoon de website, niet de Apple app. En over Alien Skin is er gewoon nog via: alienskin.com

  Leave a Reply