0
Heleen Schrijvershof

Het begint met een idee. Een foto op Pinterest die je zo fantastisch vind. Of die ene editorial die je in de Glamour hebt gezien. Je wilt overkomen zoals je bent, met net dat beetje extra – op je best. Een paar mooie outfits, mooi haar en goede make-up + een toffe locatie.

Je hebt een heel tof product. Een prachtige service.

Je weet hoe een goede foto eruit ziet.  Maar… hoe laat je nu op je website zien wie je bent? Wat je doet? En wat je klanten aan je hebben? We kijken naar welke stijl bij jouw website en brand past en gaan met die informatie in ons achterhoofd foto’s maken die precies passen bij wat jij neer wilt zetten.

Heb je al zin gekregen in jouw fotoshoot? Hieronder vind je alles wat je moet weten & voorbeelden van foto’s.

Prijzen en informatie 2020 visual

Wil je graag een fotoshoot boeken? Lees hier wat je kunt verwachten

Stap 1: Stuur me een -uiteraard vrijblijvend- berichtje  via de het contactformulier hieronder. Hierin kun je me vertellen wat je van plan bent & vragen stellen. Of gewoon: ik wil mooie foto’s, maar ik heb nog geen idee hoe dat eruit zou moeten zien.

Stap 2: Houd je email in de gaten. Ik stuur je een mailtje met een paar vragen waardoor ik erachter kom wat je precies wilt en waardoor ik jou beter leer kennen.

Stap 3: Beantwoord de vragen uit het mailtje, maak het zo gek of juist zo simpel als jij wilt. De haalbaarheid bekijken we later wel.

Stap 4: Jij krijgt van mij een mailtje waarin ik jouw ideeën met die van mij combineer en zet alle praktische info op rijtje voor een fantastische shoot.

Stap 5: Als alles helemaal duidelijk is en we precies weten wat jij uit je shoot wilt halen is het tijd om te gaan shooten.

    Naam

    Emailadres

    Onderwerp

    Bericht

    19 Shares