0
Heleen Schrijvershof
fotografie tips
Basics Fotografie Ideeën Instellingen

Waar leg je de focus op in je foto’s?

Stel, je gaat foto’s maken van je OOTD of van je make-up look. Waar focus je dan op? Is dat altijd hetzelfde of hangt het af van wat je wilt laten zien? In de video van vandaag vertel ik je alles over foto’s en focus.

Kun je de video niet bekijken?

Hier is een (hele) korte samenvatting.

Je let op 3 dingen:

 • wat is belangrijk op deze foto?
 • hoe zorg ik ervoor dat het oog van de kijker gaat naar wat ik wil?
 • en: hoe zorg ik ervoor dat het beeld geloofwaardig blijft?

 

Marleen vind je hier

En vergeet natuurlijk niet je gratis sneak peek van Fotografie voor niet nerds te downloaden.

0 Shares

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Marleen Zoë
  27 mei 2016 at 06:27

  Heel erg tof Heleen! Je hebt hem echt heel leuk behandeld. Dankjewel.

  MZ

  • Reply
   Heleen
   28 mei 2016 at 10:52

   Thanks Marleen!

 • Reply
  wendy
  1 juni 2016 at 01:49

  Wat handig! Hier kan ik nog eens wat van leren 🙂

  Liefs Wendy

 • Reply
  Me over ME Travel
  11 januari 2018 at 16:44

  Leuke blog! Ik zou nog wel eens wat tips kunnen gebruiken. Hoe maak je foto’s als er heel veel zonlicht is. Zelfs een zonnefilter is hier niet genoeg. En om nu altijd in de ochtend of in de avond te fotograferen…

 • Leave a Reply