0
Heleen Schrijvershof
Fel licht en toch mooie foto's
Basics Fotografie Licht

Fel licht en toch mooie foto’s…. hoe doe je dat?

Vind jij fel licht zo lastig dat je het maar helemaal probeert te voorkomen? Dan wens ik je veel succes deze zomer, want de zon komt in mijn ervaring precies als jij daar even geen zin in hebt. Maar… ik heb goed nieuws. Het is echt niet moeilijk en heel goed te doen.

Extra gratis tips

Wil je nog meer tips over fotografie? Over poseren, belichting en nog veel meer?
Of ben je fotograaf en wil je meer tips over hoe je nu elke keer een feestje maakt van je fotoshoot? Hieronder krijg je gratis toegang tot de bibliotheek vol extra freebies. Nog meer info en voorbeelden vind je hier

Heleen Schrijvershof

 

33 Shares

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kirstin kraaijveld
  10 april 2020 at 07:59

  Ik gebruik jouw video’s om mijn kinderen in deze gekke corona tijd fotograferen te leren. Het gaat super goed. Waar kan ik een goed overzicht zien van alle filmpjes en printables?

  Harteljk dank voor al je goede tips!

  Kirstin

  • Reply
   Heleen
   14 april 2020 at 19:04

   Wat ontzettend leuk om te horen! Ik heb je een mailtje gestuurd met een cadeautje 😉

  Leave a Reply