0
Heleen Schrijvershof
Fotografie - de 4 meest gestelde vragen beantwoord
Basics Fotografie Instellingen Licht

Doet je camera niet wat jij wilt? Zo los je het op │ De 4 meest gestelde vragen beantwoord │

Ben jij soms nog steeds aan het vechten met je camera en zijn er zoveel dingen waar je op moet letten dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Vandaag heb ik de vier meest gestelde vragen over camera instellingen beantwoord op een lekker simpele manier.

Dit is geen post voor fotografen die hun camera al helemaal onder controle hebben en meer nuance willen. Dit is puur voor jou als je een snelle oplossing wilt en het even niet meer weet. Je kunt de foto hieronder in groot formaat vinden in de gratis bibliotheek vol fotografie goodies.

Print ‘m uit en stop ‘m in je cameratas. Even snel spieken en je kunt weer door.

Pinterest - 4 meest gestelde vragen opgelost - camera instellingen (1)

Extra gratis tips

Wil je nog meer tips over fotografie? Over poseren, belichting en nog veel meer?
Of ben je fotograaf en wil je meer tips over hoe je nu elke keer een feestje maakt van je fotoshoot? Hieronder krijg je gratis toegang tot de bibliotheek vol extra freebies. Nog meer info en voorbeelden vind je hier

Heleen Schrijvershof

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  karin
  29 maart 2018 at 11:30

  ik zou willen dat ik zulke mooie foto’s kon maken en dat ik ook echt snapte wat al die radertjes op de camera betekenen. Vroeger had ik een camera die ik helemaal in moest stellen, maar nu heb ik gewoon een digitale camera die alles automatisch doet. Niet zo perfect als een spiegelreflex, maar wel verstandiger voor dit warhoofd 🙂

 • Reply
  nicole
  29 maart 2018 at 12:04

  Ik vind het altijd weer bijzonder om te zien dat je zoveel kunt weten rondom foto’s maken! Ik doe echt maar wat.

 • Reply
  Xarifa
  29 maart 2018 at 15:05

  Ik hou zo van foto’s maken, maar soms is het nog even zoeken naar de verschillende functies!

 • Reply
  Laura
  29 maart 2018 at 21:08

  Ga ij zeker printen! Als ik de tijd heb dit weekend, dan ga ik eens kijken tussen de andere printables, want die kan ik inderdaad goed gebruiken als ik op pad ben.

 • Reply
  Charlotte
  30 maart 2018 at 05:23

  Ik wil altijd nog een keer een fotografiecursus volgen

 • Reply
  Fleur
  2 april 2018 at 10:40

  Wat een goede tips! Ik ga het plaatsje bewaren op mijn telefoon, want ik loop altijd te stuntelen met mijn camera

 • Reply
  Gabrielle
  6 april 2018 at 18:41

  Goede tips! Het is soms een beetje prutsen met alle instellingen maar dit is een kort maar krachtig lijstje.

 • Leave a Reply