0
Heleen Schrijvershof
Lente fotoshoot + winactie
Fotoshoot

Win een lente fotoshoot (+ download je gratis magazine)

Heb jij de lentekriebels ook al flink te pakken? Nou, ik wel.

Maar waar jij misschien denkt aan je eerste dagje strand of terrasje zie ik om me heen opeens nog maar één ding: fotolocaties.
Die toffe blauwe muur die in de winter nog helemaal grijs leek, alle bloesem die opeens opkomt en… ik heb de eerste lammetjes al gezien.

Als iemand mij nu ziet fietsen lijk ik waarschijnlijk nog het meest op een Japanse toerist want ik haal elke 2 minuten m’n camera tevoorschijn.  In mijn hoofd is elke boom of open veld een mogelijke locatie. En ik word heel blij van het vooruitzicht van een toffe shoot met lammetjes.

Ik krijg van dit weer zo ontzettend veel zin om te shooten. En dat wil ik het liefste doen met jou.

Om die reden heb ik een magazine voor je gemaakt met alles wat je wilt weten over je fotoshoot.

P.s: deze is trouwens ook handig als je je fotoshoot bij een andere fotograaf boekt, gebruik de tips gerust

Download je magazine onderaan deze blogpost  en lees de meest gestelde vragen + 4 tips die je helpen om je goed voor te bereiden op je fotoshoot.

Want om maar heel direct te zijn: ik heb wel een beetje een idee hoe jij in elkaar zit. Tenminste, als het gaat om foto’s laten maken. Ik weet ondertussen wel welke vragen jij hebt.  Dit is waarschijnlijk niet de eerste keer dat je overweegt een fotoshoot te doen, maar je weet niet of je wel zin hebt om heel veel geld uit te geven. Of of je wel zo fotogeniek bent. Of misschien ben je bang dat je niet genoeg toffe outfits heb. Of noem maar op.

Al deze dingen bespreken we voor je aan je fotoshoot begint. We gaan samen kijken welke sfeer je wilt neerzetten, wat bij jou past en welke kleding daarbij hoort. En daarnaast: iedereen is fotogeniek. Iedereen moet altijd even wennen in het eerste half uur van een fotoshoot. Daarnaast doe ik alle voor en is mijn eerste prioriteit dat jij je op je gemak voelt. Je kunt niets fout doen. Eigenlijk hoef je alleen maar gewoon te luisteren naar wat ik zeg, dan komt alles goed smile emoticon

Boek je voor 15 april een fotoshoot? Dan heb ik een toffe lenteactie voor je:

Je krijgt €25 korting op het pakket dat je kiest.  En omdat ik winacties één van de tofste dingen vind om te doen verloot ik onder de aanmeldingen één persoon die de fotoshoot wint en dus een gratis shoot krijgt. 

Pakketten en verdere praktische info vind je hier. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 april en krijgt direct haar geld teruggestort.

Wat is het plan?

1 Stuur me voor 15 april een berichtje waarin je aangeeft dat je gebruik wilt maken van deze lenteactie

2 Laat me weten wat je plan is (lammetjes, bloesem, een toffe muur) Nog geen plan? Geen probeem, dan gaan we samen kijken wat we kunnen verzinnen.

3 Je krijgt van mij alle info die je nodig hebt + we plannen een datum voor de shoot in.

Deze lenteactie is geldig tussen voor shoots 15 april en 30 mei. De meeste shoots vallen op een dinsdag, donderdag of vrijdag.

Wees er dus snel bij, want op = op.

Naam

Emailadres

Onderwerp

Bericht

Hieronder kun je je magazine downloaden. Je krijgt dan ook gelijk toegang tot de bibliotheek vol gratis magazines. Je vindt bijvoorbeeld ook magazine over poseren dat je voor je fotoshoot kunt lezen.

Alles over je fotoshoot

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply