0
Heleen Schrijvershof
Blogger fotoshoot
De week in foto's

De week in foto’s: Tour langs de boer, een toffe shoot in m’n eigen keuken en heel veel stoepkrijt

Tof dat je weer meekijkt met m’n week. Deze week was echt zo’n heerlijke mini-vakantie week, dus ik was superveel buiten én ik had een hele toffe shoot waar ik eerst heel m’n keuken voor heb leeg gemaakt.

Zaterdag

Als je mijn weekoverzicht al weleens vaker hebt gezien is het geen verrassing dat ik van rommelmarkten houd.

Dit seizoen barst uit z’n voegen van toffe markten en deze keer was er eentje heel dicht bij mij in de buurt: Klein Frankrijk.

Je bent er vooral aan het juiste adres als je van brocante houd, maar er waren nog veel meer toffe dingen te vinden.

Zelf heb ik niet zo heel veel gekocht (ook omdat Twan een rommelmarkt met heel veel plastic speelgoed veel langer leuk vind) maar met deze beauty ben ik toch wel heel erg blij. Ik kocht ‘m voor in huis, maar dinsdag heb ik ‘m ook nog onverwachts als prop tijdens een fotoshoot gebruikt. Win-win dus.

Tussendoor even picknicken aan het water.

En daarna nog even naar de kinderboerderij. #dikketip: als je een rustig bezoekje aan de geitjes wilt maken, koop dan niet zo’n bakje met brokjes die je weleens ziet staan. Ik heb nog nooit zo snel een groep geiten zien rennen en springen.

Zondag

Op zondag zijn even een stukje wezen fietsen en hadden we verder een lekker dagje waarop er niet zoveel spannends gebeurde.

Ondertussen had ik een early bird – sale lopen van m’n nieuwe boek en ik vind het echt super leuk om toffe reacties terug te krijgen. Echt heel tof.

Maandag

Maandag maakte ik m’n huis schoon en deed nog meer klusjes en dat kan maar één ding betekenen: nieuwe muziek:

En natuurlijke een paar ‘oude’ favorieten.

En ik luisterde ook heel veel naar deze concertversie van een nog onbekend nummer van Kaleo. Ik haat de pratende mensen tussendoor, maar het is de enige versie die ik nu kon vinden en ik vind ‘m te gek.

Dinsdag

Op dinsdag had ik een hele toffe shoot gepland staan met Saskia van Blij Suikervrij voor haar blog. Ze is op dit moment ook nog bezig met een kookboek, dus wie weet zie je haar nog wel op een later moment terug.

Ik heb nog niet alle foto’s nabewerkt, maar heb al wel een Sneak Peek voor je:

Ik super blij met het resultaat tot nu toe. Samenwerken met bloggers en ondernemers vind ik één van de tofste dingen om te doen. Samen brainstormen over hoe we zoveel mogelijk laten zien wat iemand in huis heeft. Echt heel tof.

Wil je zelf meer weten over fotoshoots? Kijk dan even hier.

Verder werden er nog halsbrekende toeren uitgehaald. Bij dit soort dingen heb ik altijd een mengeling van voorzichtigheid en trots. Is toch best inventief opgelost.

“Mag ik nog even in de spiegel kijken voordat ik in bad ga?”

Woensdag

Op woensdag werkt ik weer op kantoor en heb ik ’s avonds nog een beetje in de tuin gewerkt om het wat leuker aan te kleden.

Het is nog niet helemaal af, dus binnenkort zal ik nog wel wat meer (en betere) foto’s laten zien. Ik heb helemaal geen groene vingers, maar vind het steeds leuker om er wel wat tofs van te maken.

Donderdag

Donderdag was een dag waar Twan al dagen naar uitkeek: Tour langs de Boer.  Allerlei boeren hier uit de buurt hebben dan een open dag en dat is vooral voor kinderen echt heel tof.

Vrijdag

Ik heb het drie keer gecheckt, maar ik heb van deze dag dus alleen een foto van m’n ontbijt. Dat is wel een beetje wat je krijgt als je met kinderen naar een speeltuin gaat. Tussen al de ijsjes, bootjes, insmeren en weglopen blijft er gewoon niet zo heel veel tijd over.

Dus om het om het af te leren nog maar een Sneak Peek van de shoot:


Bedankt voor het meekijken en…

Maak er weer wat moois van deze week!

♥ Liefs Heleen

 

 

 

5e

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply