0
Heleen Schrijvershof
Heleen Schrijvershof
De week in foto's

De week in foto’s: rommelmarkten, dino botjes zoeken en heel weinig werken

Leuk dat je weer meekijkt met m’n week! Deze week was het nog steeds vakantie en dat zie je ook wel terug in m’n foto’s. Ik kom in vakanties altijd heel weinig aan werken toe en ga vooral heel veel op pad.

Zaterdag

W-01826

Dit was m’n uitzicht zaterdagmorgen. We waren een weekendje in Zwolle en van vrijdag op zaterdag sliepen we in het van der Valk in Zwolle.

W-01827

Thuis hebben we geen balkon, dus Twan vond het fantastisch om van zo hoog naar beneden te kijken. “Kijk eens mama hoeveel mooie natuur!” (de snelweg die er ook lag leek hij niet te zien)

W-01829

Ik startte de dag rustig met 1/100e deel van een aflevering van Girlboss. Daarna moest ik aan de bak want we gingen naar Dinoland in Zwolle.

W-01843

Echt een aanrader als je kinderen hebt van een jaartje of 4. Dino’s zijn voor deze leeftijd natuurlijk sowieso heel erg tof en het park is precies groot genoeg om relaxed rond te lopen en veel te zien.

W-01855

W-01870

Er was een leuke show die nét spannend genoeg was zonder dat je er een week lang elke nacht uit moet door nachtmerries.

W-01885

En natuurlijk moesten er dino tanden worden gezocht.

Zondag

Op zondag was er een hele leuke rommelmarkt in Rotterdam Noord.

W-01908

De rommelmarkt liep om een groot grasveld heen met een speeltoestellen en een springkussen. Win-win dus.

W-01930

W-01926

W-01912

Het voordeel van een kind dat z’n Spiderman pak niet meer wil uitdoen is dat je ‘m makkelijk kan terugvinden als ‘ie besluit weg te lopen.

W-02051

Ik scoorde er dit bomberjack waar ik super blij mee ben. Het kaartje zat er nog aan, dus ik denk dat ‘ie helemaal nieuw was.

W-01906

Zaterdagavond was m’n Fitbit bezorgd en ik ben er echt super blij mee! Menno riep al heel lang dat ik dat dat zo zou zijn, maar toen ik deze lavendel-rosé gouden zag ben ik eindelijk overstag gegaan.

W-01937

En we hebben het lopen maar gelijk gecombineerd met een rondje Pokémon Go. Iedereen blij.

Maandag

Op maandag was Menno ook vrij en die ging met Twan zwemmen. Ik haat zwembaden en dus bleef ik lekker thuis. Kon ik gelijk even het huis chaos vrij maken (dat heeft helemaal geen zin in een vakantie, maar de intentie was er)

W-183611

En ik ben gelijk maar even wat muffins in de Airfryer gebakken. (ze zijn waren donker dan op de foto lijkt) Echt super fijn. Wij hoeven met z’n drieeen toch geen 20 muffins én ik ben inclusief baktijd maar 20 minuten bezig.

W-01948

In de avond had ik het eten (couscous salade met bietjes van Rens Kroes) qua kleur afgestemd op het boek dat ik de dag daarvoor ook had gescoort.

W-01931

En we maakten het Playmobil dinopark schoon dat we op Koningsdag hadden gescoort.

W-02045

Ik ben zelf trouwens ook al flink aan het verzamelen om zelf op een rommelmarkt te gaan staan, maar ik spaar nog even door om een echt goed kleed te hebben.

Dinsdag

W-131307

Menno moest weer gewoon werken en dus gingen Twan en ik even naar de Ikea. Dat deed ik al heel vaak toen Twan nog niet naar school ging en het is altijd één van de eerste opties die ik kies als het regent op een vrije dag.

W-125258

W-125438

Spiderman still going strong

W-162020

En nee, een nieuw servies kopen was eigenlijk helemaal niet de bedoeling (maar ik dus wel gebeurd zoals je ziet)

Woensdag

Op woensdag moest ik gewoon werken (ik werk één dag in de week voor een baas) Ik was van plan om in de pauze naar het Fotomuseum te gaan, maar toen ik naar buiten keek had ik daar niet echt veel zin meer in.

Deze dag plaatste Diana van Eilandmeisje trouwens een winactie op haar site waarmee je mijn workshop kan winnen. Je kunt nog steeds meedoen, dus slag je slag!

Donderdag

W-133435

Op donderdag kwam er weer een vriendje spelen en was het prima weer om eindelijk weer eens lekker naar buiten te gaan.

W-01938

W-164634

Ik lees altijd blogs op m’n Ipad als ik in de keuken sta. Elke drie minuten die ik moet wachten vul ik zo gelijk mooi in.

Vrijdag

Vrijdag was een beetje een saaie dag. Omdat we een vrij druk weekend voor de boeg hadden hebben we die dag niet zo heel veel gedaan behalve chillen.

W-01953

We waren deze week aardig op dreef met bakken. (daaraan merkte ik dat het tijd werd om weer naar school te gaan en te gaan werken) Toen ik deze foto had gemaakt kon ik wel gelijk m’n beslag weggooien want omdat ik dus niet aan het opletten was, had Twan er ipv 1, 3 schepjes zuiveringszout in gedaan.

W-02053

In de middag gingen Menno en Twan met de racebaan aan de slag die we voor Menno Twan hadden gekocht en ben ik nog even langs de kringloop gegaan in Barendrecht.  Ik scoorde er een heel tof rokje van Supertrash, een soort oversized blazer en deze twee boeken.


Tof dat je weer meekeek met m’n week. Komende week wordt het weer een lekkere werkweek, maar dan zonder shoots en mét veel thuiswerken.

Maak er weer wat moois van deze week!

♥ Liefs

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply