0
Heleen Schrijvershof
De week in foto's Persoonlijk Video

De week in foto’s: familie feestjes, boeken, shoots nabewerken en best wel veel Netflix

Na twee weken vakantie was het wel weer tijd om te werken. Maar ook tijd om boeken te lezen en te sporten. Kijk weer met me mee:

Zaterdag

Week 19-1

Op een nieuwe week!

Week 19-2

Op zaterdag vierden we een paar verjaardagen van familieleden op één dag. En bij elkaar opgeteld zijn we dan met best veel kinderen dus: een speeltuin is een prima plek om een feestje te vieren.

Week 19-3

Na de speeltuin ging de barbecue lekker aan.

Week 19-5

Week 19-6

Deze dag was echt zo lekker! Mooi weer, gezellig en relaxed een feestje vieren. ♥

Week 19-7

’s Avonds was het weer nog steeds fantastisch, dus reed ik even een lekker lang rondje bij ons tussen de weilanden door.

Week 19-8

Zondag

Zondag begonnen we lekker relaxed

Week 19-9

De racebaan die we op Koningsdag hadden gekocht moest natuurlijk wel even uitgetest worden.

Week 19-10

Week 19-12

Twan hielp me met muffins en bananenbrood bakken

Week 19-11

Week 19-13

Maar in de middag besloten we toch nog even op pad te gaan naar Willemstad waar ik deze beauty zomaar in het wild zag staan

Week 19-14

Week 19-15

Daarna dronken we nog even wat bij Vista 

Angelique (4 of 12)

Profielfoto's (5 of 5)

Waar ik een jaar geleden op het terras deze foto’s heb gemaakt samen met Angelique van State of Dreaming

Week 19-16

Nog een beauty vandaag: deze kreeg ik van m’n schoonmoeder voor m’n verjaardag. Ik moet ‘r nog een plekje geven, maar ik ben er super blij mee!

Maandag

Week 19-17

Op maandag deed ik zoals altijd weer zoveel mogelijk (stomme) klusjes

Week 19-19

Maar altijd met goeie muziek (dus zo heel erg vind ik het helemaal niet)

Week 19-18

Even een dilemma aan je voorleggen: wat zouden jullie met deze muur doen? Ik vind het zo lastig om de wand bij m’n tv te stylen. Het wordt zo snel druk. Aan rest van m’n muren heb ik mooie lijsten, groen en plankjes voor leuke dingen, maar dat wordt hier gewoon veel te druk. Ik denk nu aan een mooi matte groentint op de muur. Iemand tips?

Dinsdag

Week 19-20

Dinsdag was de eerste dag na de vakantie dat ik echt weer lekker aan het werk kon. Ik had deze week ook expres geen shoots gepland omdat ik er nog een aantal moest nabewerken en ik aardig wat werk moest inhalen.

Madelinde 750 (2)

Vandaag maakte ik ook deze shoot met Madelinde af. De achter de schermen video komt er nog aan.

Ik maakte ook een begin in dit boek en ik vind ‘m tot nu toe al echt fantastisch.

Een paar mooie quotes tot nu toe:

Pain is an inextricable thread in the fabric of life, and to tear it out is not only impossible, but destructive: attempting to tear it out unravels everything else with it. To try to avoid pain is to give too many fucks about pain. In contrast, if you’re able to not give a fuck about the pain, you become unstoppable.” 

“Who you are is defined by what you’re willing to struggle for.”

“Because when we give too many fucks, when we choose to give a fuck about everything, then we feel as though we are perpetually entitled to feel comfortable and happy at all times, that’s when life fucks us.”

Nou goed, ik ben niet zo’n markeerder, maar in dit boek ben ik flink aan de slag gegaan met highlighter. Ik kan ‘m echt aanraden. Sla ‘m over als je slecht tegen scheldwoorden kunt. Als ik die zou gaan highlighten ben ik nog wel even bezig.

Woensdag

Op woensdag werkte ik weer in Rotterdam en hoewel ik dat een toffe stad vind loop ik de metro uit, het kantoor in en weer terug. Dus vandaag weer net zoveel foto’s als elke woensdag: vrij weinig. ’s Avonds keek ik nog even lekker en paar afleveringen van Girlboss en toen was het wel weer mooi geweest. Over en uit.

Donderdag

Donderdag was weer zo’n heerlijke thuiswerkdag. Man, ik hou ervan. Zeker na een vakantie (hoe leuk ook) waarin ik weinig kan werken vind ik het zo fijn!

Ik maakte deze fotoshoot en video met Lani af en las heel veel blogs zoals Love Taza, een oude favoriet. Vooral omdat wij in de zomer naar Engeland gaan en zij daar net was geweest. Ik lees niet zo heel veel familieblogs, maar deze vind ik nog steeds heel erg leuk.

Halverweg de dag ging Menno alweer op weg naar Denemarken. Deze keer vlakbij Kopenhagen en ik ben best een beetje jaloers.

Week 19-22

Twan en ik ging op een iets kleinere schaal op avontuur: we bedachten een nieuwe route naar de supermarkt. Zodat we er lopend vier minuten over deden dan drie. Ja ja, the little things in life, toch?

Week 19-23

En als je een kind krijgt bedenk je meestal niet als eerste dat je dan uit school op verzoek dingen gaat kijken als Bommetje XXL. Maar dat gebeurd dus wel… Bezint eer ge begint.;-)

De meeste boeken lees ik voordat ik ga slapen en soms heb ik niet zoveel zin in non-fictie, maar in een goed verhaal. Ik lees meest een non-fictie en fictie boek naast elkaar. Vandaag las ik deze

Vrijdag

Het wordt deze week niet heel veel spannender door al die thuiswerkdagen.

Week 19-21

Maar ik ontbijt dus ook zoals je ziet.

Week 19-24

Aan de bak!

Week 19-26

En er moet natuurlijk flink worden geknutseld voor moederdag. Deze kaart is voor oma. “Dit is een vulkaan” Het is maar dat je het weet. Omdat ik met moederdag alleen thuis ben krijg ik de hele week al instructies over hoe hij het allemaal gaat regelen zondagmorgen. “En nu moet je het weer vergeten mama, dan is het een verrassing.” ♥

En later op de avond keek ik nog naar m’n favoriete guilty pleasure van het moment: Grand Hotel


Ik hoop dat jij net zo’n mooie week hebt gehad als ik. En… maak er weer wat moois van deze komende week!

Liefs Heleen

 

 

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  José
  15 mei 2017 at 14:46

  Hahah herkenbaar dat je werk moet inhalen na een vakantie. Ik denk dat ik ook maar een week moet inplannen om alleen maar foto’s na te bewerken. Op een gegeven moment loop je zo achter dat je je schuldig gaat voelen naar de klanten.. Bij mij komen ze ook al vragen wanneer de foto’s af zijn. Dan ben ik er soms nog niet eens aan toegekomen om de foto’s te bekijken. Dat geeft wel aan hoe ver ik achter loop, hahah oeps. Fijne week!

  • Reply
   Heleen
   16 mei 2017 at 09:07

   Erg is dat hé? Ik geef mezelf altijd wel redelijk veel ruimte met ingebouwde marges, maar soms is het gewoon retedruk 😀 Jij ook een hele fijne week!

  Leave a Reply