0
Heleen Schrijvershof
Heleen Schrijvershof
De week in foto's

De week in foto’s: Delft, dinoplaatjes en lekker naar buiten

Leuk dat je weer meekijkt met een nieuwe week in foto’s. Ik ging deze week lekker op pad naar Delft met m’n zoontje, maakte een nieuw boek en het was natuurlijk moederdag.

Zaterdag

Dit weekend was ik alleen met Twan en dan ga ik meestal wel op avontuur. Zaterdag was het de beurt aan Delft.

Maar eerst nog even ontbijten met een krentenbol met fruithagel. Een eigen verzonnen creatie van Twan. Weet je het zeker? Ja, hij wist het zeker.

Ik maak voor mezelf altijd een lijstje leuke dingen waarvan ik uiteindelijk maar aan één of twee dingen toe kom.

Het was geen perfect weer, maar een ritje met de trein is natuurlijk harstikke leuk voor een jongen van 4.

Maar het was super gezellig. Een heel groot voordeel van kinderen als ze niet meer zo heel klein zijn is dat je gewoon weer bijna alles kunt doen wat je zonder kinderen ook zou doen. Je moet natuurlijk wel een beetje entertainment verzorgen, maar het is echt al een heel eigen mensje die dingen leuk vind zoals zelf appelsap bestellen.

Ik vond deze toffe vintage tas ook in een heel leuk winkeltje vlak naast de Grote Kerk.

Zondag

Zondag was het moederdag en daar had Twan zich al een week of twee op verheugd 🙂

Ik zit al drie weken met liedjes van Kinderen voor Kinderen in m’n hoofd. Iemand tips om daar vanaf te komen? De truc om het hele liedje af te luisteren of in je hoofd te zingen heb ik al aardig uitgeput en het werkt voor geen meter.

En er moest natuurlijk nog wel even een keer geknutseld worden voor opa en oma. #dikketip: laat je kind nooit alleen met een potje glitters.

En als we dan toch bezig zijn kun je natuurlijk net zo goed gelijk een nieuw moodboard maken

Maandag

Maandag schoonmaak dag met deze over the top playlist

En ik kreeg de kriebels om de tuin aan te pakken, dus dat heb ik ook maar gelijk even gedaan.

Gelukkig geen hele grote verbouwing, maar gewoon wat nieuwe plantjes geplant en wat kleine dingetjes buitengezet.

Dinsdag

Op dinsdag werkte ik de hele dag thuis. Ik was eerlijk gezegd niet zo heel productief, maar dat heb ik donderdag en vrijdag wel ingehaald. Ik had vandaag eigenlijk ook een shoot gepland staan, maar die is verplaatst, dus ik had eigenlijk ook helemaal niet zo veel zin om achter m’n computer te zitten.

Deze week had ik heel veel zin om dingen in huis aan te pakken. Daar heb ik niet al te vaak last van, dus ik ben er maar gelijk mee aan de slag gegaan. Menno had een plankje opgehangen in het toilet beneden, dus met behulp van Twan sticker technieken heb ik daar nu ook wat leuks op staan.

Uit school kwam er een vriendje spelen en het was zulk lekker weer dat de kids lekker met water konden spelen.

En ik kon lekker lezen. ♥

’s Avonds was het nog steeds zulk lekker weer. Dus dat betekent maar één ding: picknicken.

Woensdag

Op kantoor kreeg ik van een collega mammoetbotten voor Twan en dat bepaalde gelijk het thema voor de rest van de week: dino’s all over the place.

Donderdag

Op de terugreis van kantoor naar huis gisteren kreeg ik opeens het idee om nu eindelijk dat foto inspiratie boek te maken waar ik een half jaar geleden al een begin mee had gemaakt.

Donderdag en vrijdag heb ik dus eigenlijk alleen daaraan gewerkt.

Ik ben echt super blij dat het zo storm heeft gelopen het afgelopen weekend. Dit boek is heel anders dan de vorige en ik ben heel blij met hoe het is geworden.

En dan krijg ik ook nog dit soort mailtjes binnen:

Hoi Heleen, bedankt, helemaal super! Vind je boeken supertof, zo blij mee!! en de layout en design ook zo inspirerend!! Te gek!!
Echt zo tof! Hoe je ook je best doet, je weet nooit helemaal hoe iets aankomt en het is gewoon heel leuk om iets te verkopen waar mensen iets aan hebben.
Dus als je denkt dat je een goed idee hebt voor een online product: probeer het gewoon uit. Wie weet wordt het wel een enorm succes.
Vrijdag
Vrijdagochtend had ik even een break nodig en dat kwam mooi uit want ik ging bij een vriendin langs om op haar werk te kijken.
Ze kruist planten met elkaar en maakt dan uiteindelijk de mooiste combinaties (dit is de korte versie van het verhaal uiteraard haha)
En daar werd ik heel vrolijk van. Het was fijn om even uit m’n eigen wereldje te stappen en achter m’n computer vandaan.
En de dag zag er verder zo uit. Ik had er via Marktplaats nog wat kaartjes bij besteld, dus die moesten natuurlijk worden uitgezocht.

Leuk dat je weer hebt meegekeken met m’n week. Wil je meer over het boek weten dan kan dat hier.

Maak er weer wat moois van deze komende week! 

♥ Liefs Heleen

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply