0
Heleen Schrijvershof
Achter de schermen Basics Fotografie Instellingen Licht

Waarom een fotoshoot bij het Land van Ooit een supergoed idee is…

Eigenlijk wilde ik al een hele poos shooten bij het Land van Ooit, maar elke keer kwam het er niet van. Het is niet naast de deur, ik had geen oppas of ik moest juist op tijd weer thuis zijn voor als de school uit was.

Afgelopen vrijdag had ik een shoot afspraak staan met Robin, m’n schoonzusje en het was hartstikke mooi weer. Waarom gaan we niet naar het Land van Ooit? We hebben dan wel geen oppas, maar dat moet vast goed komen. De jongens zullen heus geen gekke dingen doen zoals op een hele hoge trap naar boven klimmen of deze dag uitkiezen om uit te proberen wat een brandnetel precies doet, toch?

Robin -3

Robin -7

Robin -11

Robin -12

Robin -17

Robin -18

Meer weten?

Wil je nu eindelijk je camera eens onder controle krijgen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Hier heb ik al mijn tips op een rijtje gezet.

En hier vind je mijn boek dat ik speciaal heb geschreven voor mensen die willen weten hoe het echt zin zonder te worden bedolven onder termen die je niet nodig hebt en veel te veel theorie.

Weet je al wat meer over je instellingen maar krijg wil je de belangrijkste info op één poster voor aan je muur of in je tas? Kijk dan eens naar mijn posters waarmee je in één oogopslag de juiste camera instellingen ziet staan voor elke situatie.

Poster camera instellingen (2)

 

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply