0
Heleen Schrijvershof
Tips voor je website op de radio
Interview

Tips voor je website op de radio..

Afgelopen dinsdagavond mocht ik bij radio Hoeksche Waard tips geven over wat ondernemers kunnen verbeteren aan hun website.

Ik gaf tips over het bedanken van mensen voor doorverwijzingen, waarom je altijd kritisch zal blijven op jezelf en hoe je dat om kunt draaien naar herkenbaarheid van je klant én waarom ik zoveel tips gratis weggeef.

Luister het interview hier terug.

Het interview blijft twee weken online. Mocht je ‘m daarna nog willen luisteren stuur me dan even een berichtje.

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Melle
  15 oktober 2016 at 19:41

  Wat súperleuk Heleen, hoera hoera! Ik vind het zo bijzonder dat je heel goed weet te verwoorden wat je kunt maar ook wat je belangrijk vindt en wat je kracht is. YEES!

  • Reply
   Heleen
   15 oktober 2016 at 20:35

   Bedankt Melle! Ook omdat het inderdaad wel zo is dat ik nu m’n verhaal goed ken en daar eigenlijk alleen maar meer mooie verhalen en nuances bijkomen. Het heeft me vier jaar gekost hoor, maar dat is juist nu allemaal handig omdat ik alle fouten en lastige dingen zelf ook echt heb meegemaakt.

  Leave a Reply