0
Heleen Schrijvershof
Foto challenge

Stel me al je fotografie vragen!

De afgelopen tijd heb je alles kunnen lezen over belichting, je ISO waarde, diafragma en sluitertijd én natuurlijk alles kunnen uitproberen… en nu is het tijd voor jouw fotografie vragen.

Op m’n blog, over de mail en op social heb ik verschillende vragen binnengekregen en die wil ik graag met je beantwoorden. Ook andere vragen over fotografie mag je natuurlijk stellen + ik wil heel graag weten wat voor soort challenges jij wilt zien. Laat het me weten!

Meer weten over belichting? Download hieronder je gratis sneak peek van Fotografie voor niet nerds zodat je nog meer tips, schema’s en reminders hebt voor tijdens het maken van de foto’s die jij in je hoofd hebt. Je krijgt dan trouwens ook elke week een printable die bij de challenge van die week hoort.

Alle challenge video’s over je belichting vind je hier nog eens op een rijtje:

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Eef
  12 mei 2016 at 20:45

  Ontzettend leuk! Heb net een van je eerdere video’s bekeken en vind ze echt leuk! Lekker duidelijk uitgelegd, ga zeker meer challenges bekijken 🙂 Ben zelf bezig mijn camera te leren kennen en dit komt goed van pas. Dank!

  • Reply
   Heleen
   12 mei 2016 at 20:50

   Tof om te horen Eef! Fijne blog heb je ♥ Ik ben vooral benieuwd naar je bokkepootjes en eierkoeken…:-)

  Leave a Reply