0
Heleen Schrijvershof
Inspiratie Lifestyle

Geen zin in nog meer to-do lijstjes, maar wel slim plannen voor 2017? Zo doe je dat:

Geen zin meer in te veel losse to-do’s zonder echt plan? Met Reverse Engineering zie je precies waar je je op moet focussen en kun je altijd checken of wat je doet nuttig is voor je einddoel. Ik laat je een voorbeeld zien van hoe ik dit aanpak en natuurlijk hoe jij dit op jouw eigen situatie kunt toepassen.

In de video hebben we het over:

  • Het idee achter Reverse Engineering
  • De workshop: jouw fotoshoot van a tot z
  • Mijn doel en hoe ik dit aanpak
  • Hoe weet ik wanneer ik m’n doel heb bereikt?
  • Hoe kan ik van tevoren valkuilen inschatten waardoor ik m’n doel niet zou kunnen behalen?

Meer weten over de workshop – Jouw fotoshoot van a tot z?

Op dit moment ben ik nog bezig de workshop te maken en heb ik ongeveer 1/3e deel klaar. Omdat ik het bij andere ondernemers altijd heel erg tof vind om mee te kijken in hun proces, heb ik een aparte pagina voor je gemaakt waarop je mij eigenlijk live de workshop ziet maken: je ziet behind the scenes beelden, je ziet de hoofdstukken verschijnen die ik die dag geschreven heb, je krijgt sneak peeks én er is een Early Bird korting voor diegenen die nu al weten dat ze de workshop gaan kopen. Je krijgt dan niet alleen als allereerste toegang tot de workshop als ‘ie af is, maar ook nog eens een korting van €20.

Je kunt de pagina hier vinden.

Eerst nog even aan de slag met plannen voor 2017?

Elke week maak ik bij de video een extraatje waarmee je direct aan de slag kunt met het thema van de video. Deze week heb ik dit stappenplan voor je gemaakt, zodat je voor jezelf een goede manier kunt vinden om je plannen uit te werken. Je vind dit stappenplan in de bibliotheek: onderaan deze blogpost krijg je hier toegang toe.

Heb je al toegang? Hier vind je ‘m. Het wachtwoord staat in de mail van deze week.

Heleen Schrijvershof

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply