0
Heleen Schrijvershof
Snelle tip

Sfeerbeelden op je website? Doe hier inspiratie op!

Heb jij op je website één profielfoto en wil je meer van jezelf laten zien zonder dat het een: ‘kijk eens hoe tof ik ben’ overzicht wordt? Doe dan vandaag inspiratie op…

p.s: de fotochallenge kun je vanaf deze week verwachten op donderdag.

Waarom sfeerbeelden?

Het is belangrijk voor bloggers én ondernemers om jezelf te laten zien. Lezers en klanten willen weten met wie ze te maken hebben en vinden persoonlijkheid erg fijn. Zo zien ze direct of ze bij jou op het juiste adres zijn. Op Pinterest heb ik een bord aangemaakt waarop je inspiratie op kunt doen van beelden die laten zien wie je bent én waarmee je laat zien wat mensen van jou kunnen verwachten.

Wil je meer inspiratie voor het maken van een profielfoto? Dan kun je hier terecht:

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Kim
  29 maart 2016 at 19:18

  Heel gaaf! Oh nu ben ik wel heel benieuwd wat je van die van mij op AlleenPuur vindt! Heb ze een tijd terug laten maken door een fotograaf. Is het wat of zou jij het anders aanpakken? 🙂

  • Reply
   Heleen
   30 maart 2016 at 19:01

   Hey Kim, bedankt voor je reactie! Mooie site heb je 🙂 Ik vind vooral de foto met jouw laptop erg mooi en goed passen bij de rest. Had je voor je site nog een bepaald moodboard?

 • Reply
  Evelyn
  30 maart 2016 at 12:28

  Leuke post! Ik zoek inderdaad nog wat ideeën voor mijn eigen onderneming qua fotografie. Ik ga je board ff toevoegen zodra ik mn pinterest ww weer heb ?

  • Reply
   Heleen
   30 maart 2016 at 19:03

   Dankje Evelyn! Leuk! Ik heb er nog meer waar je ook inspiratie kunt opdoen 😀

  Leave a Reply