0
Heleen Schrijvershof
Inspiratie Lifestyle Op m'n nachtkastje Uncategorized

Mijn favoriete business boek allertijden

Je houdt ervan of juist niet: business boeken. Persoonlijk kan ik er geen genoeg van krijgen en heb ik ondertussen al heel wat boeken gelezen.  Weet je niet waar je moet beginnen? Dit boek raad ik iedere ondernemer en ambitieuze blogger aan.

Voor mij moet een boek een duidelijk doel hebben, een heldere stijl (anders val ik per direct in slaap) en je moet er uiteraard iets heel veel aan hebben. Mijn persoonlijke favoriet is Book Yourself Solid van Michael Port. Dit boek lees ik ieder jaar opnieuw. Omdat ik dan nieuwe ervaring heb opgedaan en nog beter weet wat ik wel en niet wil.

Er zijn twee varianten. De oude, tekst variant en de geïllustreerde versie. Deze is vooral heel fijn voor mensen die concepten beter onthouden als ze het visueel voor zich zien.

Het bespreekt de basics: wie is je ideale klant, wie is je ‘target market’. Hoe bereik je ze en wat is nu een goede manier om je marketing aan te pakken? En wat voor mij ook een heel belangrijk onderdeel is: de opbouw van het boek zorgt ervoor dat je de ideeën  ook echt goed implementeert. Er is een pdf met de vragen uit het boek en je kunt ook een Ipad app downloaden.

Mijn favoriete website allertijden (en dat is niet overdreven) is CreativeLive en daar heeft Michael Port ook een workshop gegeven over hoe je meer klanten aantrekt die ook nog eens perfect bij je passen.

Een voorproefje hiervan zie je hier:

Deze post is niet gesponsord. Op dit moment ben ik bezig met een affiliate programma samen met Creativelive, maar daar is bij deze blogpost nog geen sprake van. Als er in de toekomst (heel af en toe) gesponsorde posts zullen verschijnen kun je ervan uitgaan dat ik de producten of diensten al lange tijd zelf heb uitgetest en tevreden ben en er zo objectief mogelijk over zal schrijven, zodat jij een goed geïnformeerde keus kan maken over of het iets voor jou is.

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply