0
Heleen Schrijvershof
Inspiratie Lifestyle

Maandagochtend werkplek inspiratie: Laura van Lovy.nl

Binnenkijken bij de andere bloggers en ondernemers vind ik zo leuk om te doen! Om inspiratie op te doen. En voor een extra dosis inspiratie is de maandagochtend natuurlijk een perfect moment. Vandaag laat ik je de werkplek zien van Laura van Lovy.nl

Dit zegt Laura over Lovy en haar werkplek:

Lovy 4

Lovy

Ik ben LOVY 9 jaar geleden begonnen, naast mijn huidige baan. Ik ben begonnen met het maken van baby armbandjes van pareltjes en echt zilver en die collectie heeft zich steeds verder uitgebreid. Inmiddels maak ik ook sieraden voor grotere meisjes en jongens én hun mama’s. Mama sieraden zijn erg in opmars en ik merk dat het een mooi kraamcadeautje is om een moeder-en-dochter set te geven.

Sieraden

LOVY staat voor lovely en lucky, het is een samenvoeging. Ik wilde sieraden maken die niet alleen mooi zijn, maar ook nog een speciale betekenis hebben. En dat houd ik me altijd voor als ik een nieuwe lijn ontwerp, dat het altijd bij het oorspronkelijke idee blijft passen.

Na een paar jaar naast mijn baan als communicatie adviseur te hebben gewerkt, wilde ik van LOVY echt mijn werk maken. Ik had het gevoel dat er nog zoveel in zat, maar dat dit er niet uit kwam omdat ik er te weinig tijd in kon steken. Ik heb mijn baan opgezegd en heb een studio gehuurd, waar ik nu al meer dan 5 jaar zit. De ruimte heb ik helemaal naar mijn eigen smaak ingericht en het voelt heerlijk om daar te zijn. Je gaat echt naar je werk en dat vond ik echt een pluspunt ten opzicht van toen ik nog vanuit huis werkte.

Lovy 1

Blog

Op mijn blog schrijf ik over wat ik doe als sieradenmaker, maar ook over onderwerpen als kraamcadeautjes, wat een babyborrel is of hoe je het beste een cakesmash kan organiseren. Dingen die aansluiten bij de mensen die op mijn website komen. Het is erg leuk om te doen én trekt op die manier weer nieuwe klanten.

Eerst werkte in vanuit huis, maar toen ik mijn baan opzegde heb ik een studio gehuurd en dat is nu mijn werkplek. Een heerlijke lichte ruimte die ik helemaal naar mijn eigen smaak heb ingericht.

Lovy 2

Laura, bedankt dat we via jouw werkplek wat extra maandagochtend inspiratie hebben gekregen! 

Wil je meer zien van Lovy? Kijk dan op de website en blog van Laura

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Marion
    18 december 2017 at 10:10

    Heerlijk die binnenkijkers. Daar doe je mij een groot plezier mee.

  • Leave a Reply