0
Heleen Schrijvershof
Fotoshoot

Achter de schermen bij een lente baby/familie fotoshoot

Elke keer als ik langs een veld met bloesem rijd of perenbomen in bloei zie staan denk ik: daar ga ik deze lente shooten. Gisteren had ik met m’n schoonzusje afgesproken om foto’s te maken in het park en daar stond een prachtige boom met roze bloesem. Perfect voor deze shoot met een meisje van 4 maanden. Kijk vandaag mee achter de schermen van een dag met een fotoshoot.

Ook zo’n fotoshoot? Deze week is het nog feestweek en is er sale. Kijk hier voor meer info.

Deze post bewaren? Pin dan deze afbeelding op je inspiratie board:

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply