0
Al het moois
Inspiratie Lifestyle

Kijktip: Between the Lines

Game of Thrones is afgelopen én na vandaag schijnt het echt afgelopen te zijn met het zomerweer, dus dan is de grote vraag natuurlijk: wat valt er allemaal weer voor leuks te kijken? Je zou het bijna vergeten, maar er is leven naast Netflix en als je op zoek bent naar toffe interviews waar je echt wat aan hebt heb ik een #dikketip voor je…

Als je mijn blog al een poosje volgt zal het je niet verbazen dat ik nog steeds erg enthousiast ben over CreativeLive. Je vind er ontzettend veel goede workshops over fotografie, business, video en nog veel meer.

Deze zomer hebben ze een interview serie met auteurs. Maar deze serie is ook tof voor als je geen schrijver bent. De interviews gaan over verhalen vertellen, creativiteit en je hoort de verschillende manieren waarop de gasten naar de wereld kijken.

Dus: heb je een avondje zin in lekker onderuit gezakt op de bank, maar nog wél zin om echt na te denken? Between the Lines is echt een aanrader.

De hele serie bekijk je hier

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Diana
  4 september 2017 at 19:45

  Deze ga ik onthouden. Heb wel eens wat via creativelife gekeken maar deze kende ik nog niet.

 • Reply
  Eke
  5 september 2017 at 10:58

  Leuk! Ik ken dit nog helemaal niet, maar het gaat wel op mijn kijklijstje! Ik vind dit soort dingen altijd leuker dan doods series kijken, al is dat sommige momenten stiekem ook wel fijn, haha.

 • Reply
  Fleur
  5 september 2017 at 12:07

  Klinkt heel leuk, raak altijd erg geïnspireerd door creatieve mensen

 • Leave a Reply