0
Al het moois
Heleen Schrijvershof
Bits + Pieces Lifestyle Op pad

Juni in (heel veel) foto’s: 9 jaar getrouwd, Antwerpen & slapen in een pipowagen

Wat leuk dat je met me meekijkt naar juni. Het was een beetje een gekke maand waarin Menno 3,5 week in Amerika aan het werk was, waardoor ik maar één shoot kon inplannen en ik daardoor dus al volop met m’n hoofd in de vakantie zat.

We begonnen de maand (eigenlijk eind mei) met de Le Bric à Brac markt in Vuren. Het was die dag ontzettend heet en we moesten een heel eind lopen. Daardoor hebben we denk ik een uur gelopen en zijn we 5 minuten op de markt geweest. Maar omdat het op zo’n toffe locatie was,was dat helemaal geen probleem. We liepen tussen de weilanden door in de schaduw en met veel wind.

Juni in foto's-3

Op die dag was er ook een oldtimer tour, die we op deze manier echt goed hebben kunnen bewonderen. Geloof me, ik heb nog veel meer foto’s van oude auto’s.

Juni in foto's-2

Juni in foto's-4

Omdat Twan en ik samen waren hebben we er gelijk maar een weekendje van gemaakt en gelogeerd in deze fantastische pipowagen. Je vind ‘m hier en ik kan ‘m niet vaak genoeg aanbevelen.

Juni in foto's-7

Juni in foto's-9

Juni in foto's-8

De eigenaar van de wagen gaf ons allerlei tips zoals met het pontje naar de overkant varen en vanuit daar te fietsen.

Juni in foto's-11

Juni in foto's-15

Er waren twee fietsen voor volwassenen en ik had Twan’s fiets meegenomen. Echt een supertip, want daardoor hebben we veel meer gezien dan als we waren gaan lopen.

Juni in foto's-12Juni in foto's-13

Koffie in het Veerhuis in Varik. Dit is een soort verzamelgebouw waar vergaderingen worden gehouden, maar waar je dus ook lekker even voor koffie kunt langsgaan.

Juni in foto's-14

En weer terug gingen we naar Rotterdam:

Juni in foto's-18

Juni in foto's-19

In de weekenden gingen we lekker op avontuur, waaronder naar een favoriet  in Rotterdam: Het Maritiem Museum. Dit is echt een aanraden als je kinderen hebt: er is een heerlijk dakterras waar ze kunnen spelen en jij hebt ondertussen een mooi uitzicht.

Juni in foto's-20

Er was extra vermaak in de vorm van een neefje

Juni in foto's-17

En natuurlijk zijn we even langsgeweest bij de Markthal. (Wat je dan voor je rust weer beter zonder kinderen kan doen)

Juni in foto's-22

Op tweede Pinksterdag was het de Dag van het Kasteel waar heel veel mooie kastelen in Nederland aan meedoen. Wij gingen naar het Muiderslot. Kinderen blij, iedereen blij. En het was een prachtige dag, dus wat wil je nog meer?

Juni in foto's-24Juni in foto's-23Juni in foto's-21

De week daarna sliep Twan bij datzelfde neefje. Ik ben toen lekker naar een rommelmarkt in de buurt geweest. Wat meer een workout was dan een goeie rommelmarkt, want ik heb er helemaal niks meegenomen.

Juni in foto's-25

Daarna lunchte ik bij de Koningshoeve bij mij in de buurt. Waar de kippen dus gewoon gezellig op het terras lopen.

Op dit soort momenten ben ik zo blij met m’n Kobo Plus abonnement! Heerlijk even lekker lezen op m’n telefoon. Dit is geen #spon, maar ik zou je zeker aanraden de gratis maand uit te proberen, zeker in de zomer. Ik vind het echt heel tof dat het aanbod zo groot is. Binnenkort ben ik van plan om over een paar  boeken te schrijven.

Jessica Hoogerwerf Sneak Peek-3

De shoot van deze maand was de enige, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Ik mocht  profielfoto’s maken voor een cv. Omdat Jessica nog niet precies wist welke kant ze op wilde hebben we van zakelijk naar casual gewerkt.

Juni in foto's-32

Villa Augustus is echt een favoriet om in het weekend naartoe te gaan. De lunchkaart is er echt top en je kunt er lekker door de tuin wandelen (of rennen in het geval van regen)

Juni in foto's-37

Op 27 juni was ik 9 jaar getrouwd en dat heb ik gevierd door met een vriendin naar Thermen Bussloo te gaan 😀

Juni in foto's-38Juni in foto's-39

Ik was hier op uitnodiging en ik moet zeggen: was een prachtig complex is het! Ik ga niet heel vaak naar de sauna, maar deze is echt een aanrader wat mij betreft. Netjes, schoon en sfeervol.

Wij hebben gekozen voor verschillende sauna’s en een ontspanningsmassage. Ik vond het vooral fijn dat we zelf rond konden kijken en kiezen wat we wilden gaan doen. Ook bij de dingen waar een tijd voor stond zoals een opgieting en massages was er voldoende ruimte en tijd om dit te kiezen.

Het gebeurd niet zo heel vaak dat ik een dagje echt helemaal niets doe, dus deze dag voelde echt als een traktatie. M’n telefoon ging in het kluisje en de rest van de dag hoef je je alleen maar af te vragen: waar heb ik nu weer zin in. Heerlijk.

Twee dingen die me verder nog opvielen waren het vriendelijke personeel en het lekkere eten. Wat mij betreft echt een compleet plaatje.

Dit gedeelte is geschreven in samenwerking met Thermen Bussloo. Uiteraard schrijf ik alleen maar over mensen en ervaringen die zelf ook echt tof vind.

En ja, we waren die dag dus 9(!) jaar getrouwd. En om dat te vieren gingen we het weekend na de 27e lekker naar Rock Werchter. Wat supertof was, maar waar ik heel weinig foto’s heb gemaakt. En waar ik bij dit optreden:

volgens mij als enige met een cappucino in m’n hand stond. Op een festival inderdaad. Die Menno voor me had gehaald. Wat eigenlijk in het kort samenvat waarom we al 9 jaar getrouwd zijn.

Wil je meer van Nathaniel Ratecliff zien dan is dit optreden een lekker begin:

Deze hele Tiny Desk Concerts serie is bij mij trouwens favoriet. Ze hebben ook een podcast voor als je geen tijd hebt om de video’s te kijken.

En om het af te leren: dit optreden is al een jaren een persoonlijke favoriet.

Juni in foto's-43

De nacht van Werchter sliepen we in een fantastisch hotel in Antwerpen. Echt, als je een simpel, hip hotel zoekt in Antwerpen zoekt: je hebt ‘m hierbij gevonden. Queen A, vlakbij het station. Je kunt daar natuurlijk in de buurt heel goed fietsen huren. Laat het me weten als je mijn tips voor leuke tentjes in Antwerpen wilt weten. Ik heb er echt een paar nieuwe favorieten bij.

Juni in foto's-42Juni in foto's-44Juni in foto's-45Juni in foto's-46Juni in foto's-49

Dit was juni voor het grootste gedeelte. Ik heb natuurlijk ook nog (gewoon) gewerkt. M’n website lag er een paar dagen uit wat me een paar late nachtjes heeft opgeleverd, maar verder mag ik echt niet klagen.

Ik heb heel veel zin in juli, ik ga ook weer heel veel toffe dingen doen.

Deze maand ga ik beginnen met een Invisalign en ik het er echt heel veel zin in. Het is prijzig, maar dat is een beugel altijd en ik ben gewoon heel benieuwd hoe het eruit gaat zien. Ik ga ook nog slapen in een boomhut, toffe shoots doen en vooral door met vakantie vieren.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze blogpost te lezen. Ik hoop dat je een hele mooi juli voor de boeg hebt. Maak er weer iets moois van!

♥ Liefs Heleen

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Marleen Zoë
  7 juli 2017 at 16:01

  Uhm, Ik kan veel van je foto’s niet zien. Jammer!

  • Reply
   Heleen
   8 juli 2017 at 04:49

   Hey Marleen! Ik heb het inderdaad gezien. De policy van m’n hosting is veranderd (er zijn op dit moment meer blogs met hetzelfde probleem) Ik ben dit weekend weg, dus ik kan er op dit moment niet zo snel iets aan doen. Binnenkort staat alles weer online.

  • Reply
   Heleen
   8 juli 2017 at 18:33

   Ondertussen kun je ze weer gewoon zien Marleen.

   • Reply
    Marleen Zoë
    9 juli 2017 at 07:08

    Leuke foto’s. Ik geniet zowel van je werk fotografie als je persoonlijke! Leuk om dat vanuit een ander perspectief te zien 🙂

    • Reply
     Heleen
     10 juli 2017 at 17:58

     Dankjewel!

 • Reply
  Eke
  28 augustus 2017 at 21:32

  Wat leuk om naast je prachtige foto’s ook een maand met persoonlijke foto’s te zien! Wij waren in juli 8 jaar getrouwd en het grappige is dat we allebei een jurk in dezelfde stijl hadden, haha.

 • Leave a Reply