0
Heleen Schrijvershof
Uncategorized

Hoe kan ik jou het beste helpen?

Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik druk bezig om de website beter te maken zodat ik jou beter kan  helpen. Maar… om te voorkomen dat ik als kluizenaar op mijn kantoor op zolder verzin wat jij zou willen zien, vraag ik het je gewoon.

In deze (hele korte) enquete hieronder kun jij mij vertellen waar jij hulp bij nodig hebt, wat jij wilt weten en wat jouw grootste frustratie is als het gaat om je website. Ik zou het echt super tof vinden als je deze (als je wilt anoniem) invult.

 

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply