0
Heleen Schrijvershof
Achter de schermen bij de fotoshoot van Milou
Fotoshoot Video

Fotoshoot Milou

Je bent niet de enige die deze blog vooral volgt om foto’s te leren maken, niet om zelf een fotoshoot te boeken. Maar ik kan me voorstellen dat het weleens leuk is om een kijkje te nemen naar hoe ik al die fotografie tips nu zelf toepas. Vandaag geef ik je een heel kort voorbeeld van hoe een fotoshoot er bij mij uit kan zien.

Lijkt zo’n fotoshoot jou juist te gek? Neem dan hier eens een kijkje

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  1 augustus 2016 at 18:46

  mooi hoor!

  • Reply
   Heleen
   17 augustus 2016 at 16:00

   Dankjewel!

  Leave a Reply