0
Heleen Schrijvershof
Boek Fotoshoot

Wie jarig is trakteert! De feestweek begint vandaag…

Aankomende zondag word ik 29 en dat moet natuurlijk gevierd worden. En dat kan maar één ding betekenen: sale!

De zomerkriebels worden elke dag groter en ik merk dat ik niet de enige ben die zin krijgt om op pad te gaan om foto’s te maken. Haal dit jaar echt alles uit je camera (waarom heb je anders een spiegelreflex?) en maak de foto’s zoals je zo ook echt in je hoofd hebt.

Met Fotografie voor niet nerds leer je dit op een simpele, snelle manier en deze week kun je ‘m hier voor een super klein prijsje bemachtigen.

Lezen wat je kunt verwachten? Dat kan hier

Wie jarig is trakteert! (1)

“Wat een super boek heb je geschreven, hier heb je wat aan!
Heel hartelijke dank, had weleens een cursus gedaan maar dit heeft ze zeker opgefrist en weer zin in het fotograferen gegeven! Ik heb weer zin om te gaan stoeien met me camera, nou ja stoeien het wordt bij een romantische date door dit boek, alles gaat weer vanzelf!” –  Ada Ouden
Fotoshoot

En dat is nog niet alles… als je deze zomer een toffe fotoshoot wilt plannen kan dat voor het superzachte prijsje van €75.

Vanaf augustus gaan mijn prijzen voor een fotoshoot van €175 naar €225.  Deze zomer kun je jouw droomshoot plannen voor die prijsstijging. Mis je kans dus niet!

Als je in de feestweek een fotoshoot boekt voor in juni of juli krijg je een fotoshoot van 2 uur incl. 5 digitale foto’s voor €75.  Je krijgt dezelfde aandacht  als bij een ‘gewone’ fotoshoot en we gaan er een super feestje van maken. 

Zelf woon ik in de Hoeksche Waard (20 minuten van Rotterdam) en je kunt zelf een locatie bepalen voor de fotoshoot. Reiskosten zitten niet in de prijs inbegrepen. Heb je een studenten ov? Boek dan in juni of de eerste twee weken van juli, dan kun je doordeweeks gewoon gratis reizen.

In de maanden juni en juli heb ik in totaal 12 data (doordeweeks en in de weekenden) waarop we kunnen afspreken, dus wees er snel bij. Op is op…

Wie jarig is trakteert! (3)

Hier kun je m’n portfolio bekijken en hieronder zie je hoe zo’n shoot eruit kan zien:

“De shoot met Heleen was erg gezellig. Ze is een ervaren fotograaf, die goed voor ogen heeft hoe ze het beeld neer wil zetten. Aan het eind van de dag geen 1000 shots,maar een pakkend aantal goede foto’s. Wanneer je ervaring hebt geeft ze je de ruimte om zelf vrij voor de camera te bewegen. Heb je echter iets meer aanwijzingen nodig, staat Heleen klaar met een groot assortiment goede aanwijzingen, zo kan iedereen het beste uit zijn foto’s halen! Een erg leuke dag met mooie resultaten.” – Britt de Koning

Neem hieronder contact op en reserveer snel je plekje!

Naam

Emailadres

Onderwerp

Bericht

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Tamara TS
  15 april 2016 at 00:33

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  • Reply
   Heleen
   15 april 2016 at 14:26

   Dankjewel Tamara!

  Leave a Reply