0
Heleen Schrijvershof
Achter de schermen bij de fotoshoot van Eva-Maria
Boek Video

Fashion film + de winnaar van Fotografie voor niet nerds.

Vorige maand had ik deze ontzettend leuke filmshoot met Eva Maria en vandaag laat ik je het resultaat zien + ik vertel je wie de winnaar is van m’n boek…

Eén van mijn favoriete thema’s in mijn Pinterest borden is een roadtrip thema en eindelijk is het nu een keertje uitgewerkt. Maar eigenlijk heb ik alleen maar meer zin om nog meer varianten te verzinnen op dit thema, zo tof vind ik het…

En dan… de winnaar van de winactie is:

 

Leonie! Je mag even contact met me opnemen via deze pagina, dan stuur ik ‘m naar je op.

Iedereen die een berichtje heeft achtergelaten krijgt trouwens z.s.m. een persoonlijk berichtje omdat ik het zo tof vind dat jullie hebben gereageerd en omdat ik de reacties zo ontzettend lief vond. Ik heb heb zelfs random een winnaar moeten kiezen (wat ik normaal nooit doe) omdat ik al jullie reacties zo tof vond!

Wil je meer weten over het boek? Hier vind je er alles over en onder deze post kun je gratis (en vrijblijvend) een Sneak Peek downloaden om te kijken of het iets voor je is.

♥ Heleen

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Tamara TS
    14 juni 2016 at 12:50

    Van harte gefeliciteerd Leonie!

  • Leave a Reply