0
Al het moois
Bits + Pieces Inspiratie Kringloop Lifestyle

Bits + Pieces: Pasen, een DIY fail en kringloop outfits

TGIF! Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Bits + Pieces. Ik neem je mee in mijn afgelopen week en laat je mijn (online) vondsten zien. Het was een week waarin ik veel thuis werkte en dat betekent bijna altijd: schuiven & decoreren tussen m’n werk door.

Bits + Pieces (32)-Exposure (1)

Afgelopen weekend vond ik een aantal hele mooie paasversieringen. Beschilderde houten eitje om in paastakken te hangen met dit soort poppetjes. Deze drie met maar één oor hebben een plekje boven de bank gekregen.

Twan: “zijn die echt alleen maar voor de sier?” Nee hoor, je kunt er ook gewoon mee spelen.

Bits + Pieces (10)-Exposure

Maandagmorgen had ik een beetje een bui waarin niks leuk was en alles stom. Omdat ik geen zin had om daar de hele dag in te blijven hangen ben ik naar het tuincentrum gegaan en daar vond ik deze mooie ficus.

Bits + Pieces (16)-Exposure

Ik vind ‘m super leuk naast de bank. Menno vind ‘m eigen te hoog staan, maar mij geeft het juist zo’n jungle gevoel en dat was precies waar ik naar op zoek was.

Bits + Pieces (17)-Exposure

Toen ik die plant had neergezet kreeg ik gelijk zin om dan maar met van alles te gaan schuiven en mooie nieuwe hoekjes te maken.

Bits + Pieces (13)-Exposure

Dat de rest van de kamer er dan zo uitziet is dan maar even niet anders. Ik doe liever eerst altijd de leuke dingen en dan ga ik weer eens opruimen.

Bits + Pieces (28)-Exposure

Een tip voor als je wilt beginnen om leuke dingen te scoren bij de kringloop: dit soort manden vind je er bijna altijd. Ik maak ze goed schoon en gebruik ze voor van alles. Deze staan in de gang voor sjaals en petten en in de andere zitten herbruikbare tasjes.

Bits + Pieces (2)-Exposure

En in deze zitten m’n oplaadsnoeren. Misschien een leuke tip voor als je niet zo goed weet waar je moet beginnen in de kringloop.

Bits + Pieces (36)-Exposure (1)

Ik krijg heel vaak vragen als: hoe vind je zoveel leuke dingen bij de kringloop? Nou, ik kan je vertellen: ik zit er ook weleens naast. Deze lamp ligt ondertussen in de vuilnisbak. Ik vond de vorm leuk, maar hij stonk naar rook en die geur kreeg ik er niet meer uit.

Bits + Pieces (37)-Exposure

En goud gespoten viel ‘ie ook tegen. Ik had daarnaast gehoop dat de geur er dan uit zou zijn, maar zelfs dat werkte niet. Volgende keer beter. (en altijd even ruiken)

Bits + Pieces (25)-Exposure (1)

Een vondst waar ik wel heel blij mee ben zijn deze smalle glazen buisjes. Ik hou van gele bloemen en deze waren al gedroogd, dus die konden er mooi in.

Bits + Pieces (19)-Exposure

“Mama, ik wil nog een klusje doen” Oke, vooruit dan maar. 🙂

Bits + Pieces (18)-Exposure

Met vriendjes en vriendinnetjes op de bank Mario Kart spelen. Wat wil je nog meer?

Bits + Pieces (3)-Exposure

Het lijkt me heel erg leuk om aparte blogposts te maken over hoe ik kleding uit de kringloop ook daadwerkelijk draag doordeweeks. Welke setjes ik maak en wat uiteindelijk favorieten worden. Zou je dat leuk vinden om te zien? Laat het me dan even weten in de comments.

Bits + Pieces (31)-Exposure (1)

Overal bloemen! Dus natuurlijk ook op m’n kantoor.

Deze blogpost heb je hier de afgelopen week kunnen lezen:

Hoe verdien ik geld als fotograaf? Spoiler: met focus én plezier

Een rondje internet voor in je weekend

Ik weet nog niet helemaal wat ik ervan vindt, maar deze quote vond ik wel erg mooi en toepasselijk: “If my childhood, teens and twenties are about wanting people to like me, now I want people to know me”

Deze week ben ik begonnen met dit boek op Storytel. Lees je liever? Je vindt ‘m ook hier

Deze “a week of outfits” 

Deze home tour. Zelf houd ik helemaal niet zo van bruin, roest en oranje tinten, maar hier is het wel heel gezellig.

En deze vind ik ook heel erg tof. Ook als is misschien niet alles jouw stijl, ze geeft ook heel veel tips over het combineren van stijlen.

Eén van mijn favoriete dingen om te kijken vind ik kringloop vondsten van anderen. Dit is geen uitzondering.

Na deze opdracht van Wie is de Mol zag ik deze video en blijkbaar hebben meer mensen dezelfde reactie

The night skies remind us of our place in the Universe. Imagine if we lived under skies full of stars. That reminder we are a tiny part of this cosmos, the awe and a special connection with this remarkable world would make us much better beings — more thoughtful, inquisitive, empathetic, kind and caring. Imagine kids growing up passionate about astronomy looking for answers and how advanced humankind would be, how connected and caring we’d feel with one another, how noble and adventurous we’d be.

Ik hoop dat je net zo’n mooie week hebt gehad als ik. Wat zijn jouw plannen voor het weekend? Laat het me weten in de comments. (en als je het leuk vindt om kringloop outfits te zien: laat het me ook weten)

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Jessica
  20 maart 2018 at 12:49

  Leuk die paasversieringen! De haasjes doen me denken aan toen ik nog klein was. En ik vind je glazen buisjes uit de kringloop echt heel leuk, zeker met de gedroogde bloemetjes erin 🙂

 • Reply
  Lipstickencupcakes
  20 maart 2018 at 13:19

  Wat een leuke paas versieringen & kringloop dingetjes. Ik shop eigenlijk nooit kringloop. Moet ik toch eens gaan doen

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  20 maart 2018 at 14:10

  Heel herkenbaar al dat geschuif en verander! Leuke inrichting heb je!

 • Reply
  nicole
  20 maart 2018 at 15:09

  LOL. Ik vind het leuk om te lezen hoe je van het een in het andere viel. Je had nergens zin in, ging na het tuincentrum, kocht een ficus, en daardoor ging je van alles verschuiven : )

 • Reply
  Myrthe
  20 maart 2018 at 18:31

  Super leuk. Die rook krijg je er wel uit, maar je moet wel geduld hebben. Een paar keer schoonmaken en buiten laten luchten en de geur is weg. 😉

 • Reply
  Tom Outdoor
  20 maart 2018 at 18:31

  Wat een divers artikel! Maar in de positieve zin van het woord!
  Ik was geboeid! Leuk!

 • Reply
  Xarifa
  20 maart 2018 at 18:49

  Wat heb je leuke spullen heb je gekocht!

 • Reply
  Marije
  20 maart 2018 at 19:41

  Leuke post om te lezen 🙂 Heel herkenbaar trouwens om eerst de leuke dingen te willen doen en dan pas te beginnen opruimen, haha!

 • Reply
  Eke
  22 maart 2018 at 07:14

  Heerlijk weekje, ondanks je mood op maandag! Kringloopoutfits showen klinkt als een goed plan! Ik blijf bewondering houden voor jouw oog voor gezellige hoekjes!

 • Leave a Reply