0
Heleen Schrijvershof
Kaleo Paradiso
Let me know Persoonlijk Video

Wat een steengoeie band mij leerde over betere foto’s

Gisteren was ik bij een concert waar ik echt al maanden naar uitkeek. Van Kaleo, een steengoeie band als je het mij vraagt. (Google die gasten als je van goeie rock houdt) En zij gaven me onbewust een #dikketip over hoe ik m’n werk eigenlijk het liefste doe.

Amsterdam was het laatste optreden van de tour en ze hebben het nogal druk gehad. Maar wat me opviel was het volgende: ze raffelden hun bekende nummers niet af. Behandelde die juist als hun kindjes: die nummers hadden hen al dat succes tot nu toe gebracht.
Toch veranderde er iets als ze een nieuw nummer lieten horen: je zag ze gewoon extra veel lol hebben. Zin om iets nieuws te doen, zin om te experimenteren.

Datzelfde gevoel heb ik nu zelf ook een beetje. De afgelopen tijd heb ik dingen gedaan waarvan ik zeker wist dat ze werken én dingen uitgeprobeerd waar ik extra veel lol in had (en niet altijd werkten) En zeker in december bedenk je vaak: wat werkt, waar gaan we mee door en wat kan er beter en anders?
Daarom kom ik bij een vraag die ik heel vaak in m’n hoofd heb en ook weleens eerder heb gesteld: hoe kan ik jou het beste helpen?

Ik heb daarom één belangrijke vraag voor je waar ik heel graag antwoord op zou willen.

Met die vraag help je mij ontzettend om weer goeie nieuwe blogposts en video’s te maken over betere foto’s voor je website.
Ook al is het maar één vraag: ik vind het toch ontzettend tof als je die moeite even neemt en daarom geef ik je graag een extra dosis motivatie:
Iedere 5e persoon die de enquete invult krijgt een cadeautje dat je zelf mag uitkiezen: Fotografie voor niet nerds
of m’n nieuwe workshop (die ik nog aan het schrijven ben): Jouw fotoshoot, jouw plan.

Alvast bedankt, ik waardeer jouw feedback enorm!

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply