0
Heleen Schrijvershof
Fotografie Fotografie │ Compositie Fotografie │ Ideeën

Close-up, medium & wide: hoe zet je ze in voor betere foto’s?

Zit m’n kaartje echt in m’n camera? Heeft m’n accu vannacht goed opgeladen? Zal ik het voor de zekerheid nog een keer checken? Staat m’n ISO waarde niet nog op die 1600 van die donkere dag de afgelopen week? Is het bewolkt buiten of schijnt de zon super fel?

Er zijn heel veel dingen waar je rekening mee moet houden als je foto’s gaat maken en vandaag ga ik nog iets aan het lijstje toevoegen. Maar dan iets dat leuk is en waar je foto’s echt beter van worden. Want als je dan toch al zoveel moeite doet, wil je natuurlijk wel resultaat zien.

 

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Deisy
  2 augustus 2016 at 10:58

  Aaah wauw! Ik heb net jouw blog ontdekt en wat heb jij een inspirerende blog zeg (en wat ben je een leuk persoon om naar te kijken en te luisteren). Fotograferen is zeker nog wel iets dat ik graag zou willen verbeteren en denk dat met alle informatie die jij deelt dit zeker moet gaan lekker. Ik ga je dus even lekker volgen en je blog uitpluizen <3

  • Reply
   Heleen
   2 augustus 2016 at 20:30

   Dankjewel Deisy! Leuk om te horen 😀 Je kunt wel even vooruit inderdaad haha. Mooie blog heb je zelf!

  Leave a Reply