0
Al het moois
logo alhetmoois,com
Lifestyle

Al het moois │vind je vanaf nu op deze website

Wat gebeurd er als je naast fotografie nog meer interesses hebt die je eigenlijk ook wilt delen?

Voor mij is fotografie altijd een middel geweest, nooit een los doel op zich. Naast m’n fotografie ben ik altijd op zoek naar de mooiste online vondsten. Of het nu om een mooie quote uit een artikel gaat, een tof idee uit een boek, een video of een interview. Schatgraven tijdens een rondje internet is voor mij net zo leuk als naar de mooie momenten zoeken tijdens een fotoshoot.

Daarom ga ik je vanaf nu al het moois laten zien dat ik ben tegengekomen en waar jij lol, inspiratie of een idee uit kan halen.

Voorlopig ben ik achter de schermen nog wel even bezig om de site om te bouwen. Als je iets ziet dat niet (meer) klopt: laat het me gerust weten. Je kunt ook gewoon alle fotografie artikelen nog vinden op hun oude plek en als je een workshop hebt gekocht heb je uiteraard nog steeds toegang.

Ik heb heel veel zin om al het moois met je te gaan delen.

 

 

Betere foto's = een betere website

neem een kijkje in de gratis bibliotheek vol extra tips, schema's, checklists en voorbeelden.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Elke week krijg je van mij extra tips, goodies, visuals, verhalen of opdrachten die je niet op de blog leest. Spam? Dat is zo 2010!

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply